Neymar në burg ?

Futbollisti i Barcelonës ka humbur në Apel dhe kështu do t’i duhet të dalë para Gjykatës

Reprezentuesi i Brazilit akuzohet për korrupsion në lidhje me kalimin e tij nga Santosi në Barcelonë.

(Kosova Sot)

Be the first to comment

Leave a Reply