Luana dhe Marina luajnë me diçka të çuditshme (Video)

Motrat Vjollca të cilat janë dhe si binjakë , ato janë kudo bashkë sa edhe të dashurit ato i kanë përzgjedh të dytë nga Kosova, veprojnë shpesh si një trup i vetëm, aq shumë janë te lidhura njëra me tjetrën, shkruan Kosovarja.

Luana ka publiku një video e cila krijon figura nëpërmjet hijes dhe pyet Marinën se çfarë thotë apo çfarë janë ato figura dhe çfarë bën. Ato mbrëmjen e kalojnë dhe kështu në harmoni dhe të lumtura pran njëra tjetrës, po edhe me të tilla lojëra argëtuese. /Kosovarja/

Be the first to comment

Leave a Reply