VOXPOP: Cila këngëtare shqiptare nuk ju pëlqen qytetarëve? (Video)

Në emisionin Mirage këtë të premte në Vox pop, qytetarët u pyetën se cilën këngëtare shqiptare nuk e pëlqejnë.

Qytetarët treguan për Mirage se cila këngëtare shqiptare nuk u pëlqen.

Ndiqeni videon e mëposhtme dhe kuptoni se cilët emra të këngëtareve tona janë të papëlqyer tek publiku.

Be the first to comment

Leave a Reply