Një urim special për nënë ka edhe Leonora Jakupi (Foto)

Leonora Jakupi një vajzë që u rrit me shumë kujdes dhe me shume krenari edhe pse rrugëtimi i saj në jetë nuk ishte i lehtë nga humbja e të atit, por ajo që i qëndroj pranë është nëna e saj.

Sot më rastin e ditës së gruas që kjo ditë shënohet në shumë vende të botës. Edhe këngëtarja ka një urim special për më të dashurën e saj nënën: Te gëzosh edhe shumë 8 marse tjera , lulja me e bukur ne botë ! Je frymëmarja ime je dashuria me e madhe ne botë ! #mami❤. /Kosovarja/

Be the first to comment

Leave a Reply