Lë borxhe në Kosovë, investon në Serbi (Video)

Një biznesmen nga Dragashi e mbylli fabrikën në këtë komunë, u mbeti borxh punëtorëve e partnerëve dhe shkoi në Serbi, njofton Klan Kosova.

Dje ai u pa në shoqëri të kryeminsitrit Vuçiq duke hapur një fabrikë të re të tekstilit.

Be the first to comment

Leave a Reply