Meda e ‚kallë‘ atmosferën në diskotekën ‘Black Diamond’ (Video)

Aty ku është Meda ‘kallet atmosfera, në çdo cep të botës ku ka shqiptarë është edhe këngëtari për argëtimin e tyre.

Kjo atmosferë që mbretëron është në diskotekën në Zvicer,  e veçanta e kësaj mbrëmje ishte se aty ishin prezentë vetëm femra. E pa dyshim është ky publiku shqiptarë që di të kënaqet me muzikën e këtë e bën vetëm Meda dhe diskoteka ‘Black Diamond’. /Kosovarja/

Be the first to comment

Leave a Reply