Meshkujt e duan më së shumti këtë lloj të gjinjve

Një studim i fundit kishte për qëllim që të përcaktojë në katër kultura të ndryshme se çfarë gjinj preferojnë meshkujt. Me siguri që nuk do të tronditeni pasi ata i duan gjinjtë e fortë. Megjithatë, ajo për të cilën ata nuk pajtohen është madhësia e tyre

Studimi i kryer me 267 vullnetarë nga Brazili, Republika Çeke, Kameruni dhe Namibia ka zbuluar se në mesin e meshkujve, gjinjtë e fortë jane më të dëshirueshëm dhe se atyre nuk ju pëlqen „forma e varur e gjinjve“.

Doli se një lloj madhësie mesatare është më e dëshirueshme.

Natyrisht, shkencëtarët kanë shënuar gjinjtë si „tregues potencial të plleshmërisë“, ndërsa forcën e tyre „tregues të mbetur të plleshmërisë“.

Be the first to comment

Leave a Reply