A ndihmon limoni vërtetë në humbjen në peshë?

Që nga fytyrat e njohura publike e më gjerë, të gjithë përdorin limoni me ujë për të humbur peshë.

Kjo recetë rekomandohet pothuajse nga të gjithë ekspertët shëndetësor por edhe personat që dëshirojnë të humbin peshë.

Mirëpo, një studim i fundit tregon se më shumë se sa limoni, janë gjethet e limonit ato të cilat ndihmojnë më shumë për të humbur peshë.

Ju duhet të vendosni gjethet e limonit të ujë dhe ti lëni të qëndrojnë ashtu për një kohë pastaj të konsumoni ujin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply