Albulena Ukaj e djeg për ditëlindje me 02 (Video)

Ndërsa ajo ka marrë shumë urime për ditëlindjen e saj, ka dashur si duket që sidomos adhuruesve të muzikës së saj tu dhurojë pikërësiht në këtë ditë një këngë. Po flasim për këngëtaren simpatike Albulena Ukaj, e cila ka sjellë një këngë të bukur dhe ritmike me një klip shumë interesant me titull “O2”.

Kënga ka pak orë që është lansuar dhe ka marrë shumë klikime duke e bërë artisten dyfish të lumtur. Ne mësojmë se kënga është punuar nga Ardian Kastrati me një tekst të bukur nga Arsim Bunjaku, ndërsa producent ekzekutiv është Alban Ukaj. Nuk kishte se si ta digjte më bukur për ditëlindjes e saj se sa më këtë “O2”.BS

Be the first to comment

Leave a Reply