Çfarë ndodh me trupin tuaj nëse vendosni një sapun poshtë çarçafit

Sipas mjekëve më të specializuar në gjithë botën, sindroma e dhimbjeve kronike të këmbëve është një çrregullim neurologjik që prodhon dhimbje dhe shtrëngime të pakëndshme në këmbë, edhe teksa një person është duke pushuar.

Shkaku kryesor i kësaj gjendjeje është ende e panjohur, megjithatë disa nga shkaqet mund të jenë dhimbja e veshkave, diabeti, konsumi i alkoolit dhe shtatzënia.

Dr. Oz ndër më të famshmit në të gjithë botën sugjeron që të vendosni një sapun me aromë livandoje.

Rreth 42% e njerëzve qëvuajnë nga dhimbjet në këmbë, e përdorin këtë metodë për t’u qetësuar gjatë natës.

Kjo pasi magnezi në sapun pushon dhimbjet e këmbëve, për shkak se mungesa e magnezit është shkaku kryesor i kësaj sindrome. Në fund të fundit nuk humbisni asgjë nëse e provoni!

Be the first to comment

Leave a Reply