Shikoni se sa ka shtuar peshë Adelina nga shtatzënia!

Adelina Ismaili dhe Vali Krasniqi të cilët kanë një kohë të gjatë që janë në lidhje, pritet që këtë shumë shpejt të bëhen prindër për herë të parë.

Të rralla kanë qenë paraqitjet e Adelinës pas shtatzënisë mirëpo ajo kësaj radhe ka vendosur që të publikojë një foto në rrjetin social Facebook ku vërehen shumë ndryshime në trupin e saj.

“Nuk ka bizhu më të bukur sesa duart e fëmiut rreth qafe” ka qenë mbishkrimi që  Adelina i ka lënë fotos.

Në foto Adelina vërehet se ka shtuar peshë.

Be the first to comment

Leave a Reply