Ramush Haradinaj shan pushtetarët, ka dy fjalë për demarkacionin

Former Kosovo Prime Minister Ramush Haradinaj (C) stands in the Colmar courthouse, flanked by his lawyers Rachel Lindon (3rd L) and Dominique Bergmann (R), during his extradition hearing on February 9, 2017. Haradinaj was arrested in France in January under an international warrant issued by Serbia, which wants him tried for alleged war crimes committed during the 1990s conflict. / AFP PHOTO / SEBASTIEN BOZON

Ish-kryeministri i Kosovës dhe kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, i cili po mbahet në Francë në bazë të një fletë-arresti serb të lëshuar në vitin 2004, ka shkruar se versioni i tashëm i demarkacionit është gabim dhe duhet të rrëzohet në Parlament.

“Atdheu është i shenjtë! Pushtetarët e ligj vazhdojnë me e lajthit popullin, vendin dhe miqtë! Versioni i tashëm i Demarkacionit është gabim dhe duhet të rrëzohet në parlament. Për ata, për të cilët Atdheu është i shenjtë, kufiri është kufi. Mashtruesit ta kuptojnë një herë e për jetë, se ka perfunduar koha kur fqinjët marrin nga shqiptarët. RH”, ka shrkuar ai./ Periskopi

Be the first to comment

Leave a Reply