Këngëtarja shqiptare e pranon: Menaxheri më kërkoi seks

Vesa Smolica e ftuar në “3JAT” ka treguar sesi sot menaxherët muzikor kërkojnë të shfrytëzojne seksualisht këngëtaret që deshirojnë të bashkëpunojnë më to.

Ajo thekson se kjo ndodh rendomtë në tregun muzikor shqiptar pavaresisht se vet nuk ka pranuar këto kompromise. Në bisedën me Rudin dhe Mateon, Vesa tregon sesi shumë këngëtare të reja e të vjetra kanë pranuar këto kërkesa.

Bota Sot

Be the first to comment

Leave a Reply