Nëse mendoni se Nora Istrefi mban dietë… Gaboheni!

Ajo është një nga këngëtaret me trupin më të bukur në showbiz-in shqiptar. Bëhet fjalë për këngëtaren Nora Istrefi, e cila ndonëse është bërë nënë format e saj fizike nuk zhgënjejnë asnjëherë.

Por nëse mendoni se Nora Istrefi mban dietë, kjo nuk është aspak e vërtetë. Këngëtarja duket se “tepron” ndonjëherë me ushqimin e saj, pasi në InstaStory shohim që darka e saj është shumë e bollshme.

Nora ka postuar në Instagram ushqimin që ka konsumuar dhe duket se po e shijon pa fund atë.

BOta Sot

Image

Be the first to comment

Leave a Reply