Duke bërë seks, mashkulli “ngecë” brenda të dashurës (Video)

shtë rast që ndodh rrallë!

Në një vend të Afrikës, gjatë marrëdhënies seksuale, ka ndodhur që mashkulli ka ngecur brenda të dashurës së tij, transmeton lajmi.net

Është dashur ndihma e mjekëve që mashkulli të lirohet nga e dashura e tij dhe të largohet nga dhimbjet e tmerrshme.

Shikoni videon./Lajmi.net/ 

Be the first to comment

Leave a Reply