Ushtrime të thjeshta për gjinj të fortë (Video)

Disa femra kanë sutjena të cilat i përshtaten plotësisht madhësisë së gjinjve të tyre, mirëpo akoma u dalin gunga në zonën e nënsqetullave. Për të gjitha ekzistojnë zgjidhje, pra edhe për këtë problem.

Përkushtohuni pak dhe përcillni udhëzimet nga videoja.

Me ndihmën e ushtrimeve do të arrini t’i eliminoni edhe gungat e tendosura midis sutjenave dhe nënsqetullave.

Nuk janë të vështira dhe as të komplikuara. Ajo që është më me rëndësi, nuk marrin shumë kohë.

Veç kësaj, nuk ju nevojitet pajisje e veçantë, andaj ushtrimet mund t’i bëni edhe në shtëpi./BS/

Be the first to comment

Leave a Reply