Skivi dhe Rema Canolli e marrin këtë hap, çka mund të ketë mes dyshes?

Është njëri nga reperët më të mirë shqiptar.

Fjala është për Skivin, anëtarin e BS, i cili këto ditë ka filluar të ndiqet në Instagram nga këngëtarja Rema Canolli, e cila më pas u ndiq nga Skivi.

E duke ditur që shpesh nga këto ndjekje pasojnë edhe dutet, atëherë lind dyshimi se a mos do ketë duet mes dyshës.

Deri më tani nuk ka pasur zëra për një bashkëpunim të tillë, por, nëse ndodh do ishte një kombinim ideal, pse jo edhe një hit më shumë nga reperi dhe Rema.

Image

Be the first to comment

Leave a Reply