Kjo është shtëpia e Thaçit në fshatin Burojë (Video)

Këtë herë po ju njohim me shtëpinë e madhe të presidentit Hashim Thaçi, në vendlindjen e tij në Burojë të Skenderajt.

Ka qenë djali i presidentit, Endriti ai i cili përmes një video ka treguar shtëpinë e tyre në Burojë, e në të cilën jetojnë prindërit e Thaçit, shkruan Magazina.

Edhe pse Thaçi me familjën e tij tash e shumë vite është zhvendosur në Prishtinë, ai po thuajse çdo vikendë viziton shtëpinë e prindërve në Drenicë.

Për më shumë shihni këtë video ku shihet një pjesë e shtëpisë dhe oborri i prindërve të Thaçit.

Be the first to comment

Leave a Reply