Këta janë lumenjtë më të gjatë në botë (Video)

A doni të njiheni me lumenjtë më të gjatë në botë? Ku janë dhe si duken?

Ju përcjell top dhjetëshen e lumenjëve më të gjatë.

Amur-Argun
Congo- Chambeshi
Parana-Rio de la Plata
Ob- Irtysh
Lumi i verdhë
Yenisei- Angara- Selenge
Mississippi- Missouri- Jefferson
Yangtze
Amazon- Ucayali- Apurmimac
Nile- Kagera

Për gjatësinë e tyre, dhe të dhëna të tjera, shikoni videon më poshtë për të kuptuar. Transmeton/Lajmi.net/

Be the first to comment

Leave a Reply