Kim Kardashian këtë me siguri nuk e ka pritur

Pasi në publik kanë rrjedhë fotografitë e saj, Kim Kardashian është gjetur në situatë të pakëndshme.

Edhe pse celulit në masë të vogël ose të madhe kanë pothuajse të gjitha femrat, lajmi se atë e ka edhe Kim Kardashian ka shokuar shumë fansa të saj. Ndoshta ky nuk do të jetë një sensacion i tillë që Kim ka një kohë që nuk ka mashtruar fansat e saj.

Në fakt, kur në publik rrodhën fotot e papërpunuara të Kim, fansat e saj u dëshpëruan shumë pasi kuptuan se gjatë gjithë kësaj kohe ajo u kishte “shitur” iluzione se si ka atribute të mëdha.

Nuk munguan ofendime dhe fjalë dëshpëruese. “Me vite na ke shitur rrena. Te ti nuk ka asgjë natyrale, përveç botoksit. Fotoshopi është miku yt më i mirë”.

Shumë fansa janë të zemëruar pasi që Kim ka përdor fotoshop për të rregulluara fotot e saja, të cilat i ka ndarë me fansat. Për këtë arsye, mbretëresha e selfive ka mbetur pa 100 mijë miq./BS

Image

Be the first to comment

Leave a Reply