Mësohet nga kush komandoheshin sulmuesit me maska në Kuvendin e Maqedonisë

Muhamed Zekiri i LSDM-sësonte në Click Plus në Tv21 u shpreh se personat me maska që kanë hyrë në Kuvend kanë qenë njerëz të policisë dhe kanë qenë me radiolidhje,.

“Ata me maska disa janë pjesë të policisë, disa kriminel, ishin me radiolidhje dhe urdhrat i kanë marrë nga Çavkovki” u shpreh Zekiri.

Be the first to comment

Leave a Reply