Angelina Jolie në lidhje me biznesmenin britanik?

Pas raportimeve të fundit për dashurinë sekrete të Angelina Jolie me biznesmenin britanik, tash spekulohet se aktorja kishte vendosur të ndahej nga Brad Pitt, pasi që kishte dashur të adaptojë edhe një fëmijë dhe kjo ide nuk i kishte pëlqyer Pitt.

“Angie ka dëshiruar me dëshpërim edhe një fëmijë, por Brad nuk ishte për këtë. Ai kishte konsideruar se familja e tyre është komplete dhe se Angelina është e çmendur edhe për një fëmijë.

Nëse lidhja e saj e re nuk ka sukses, Angie do të mund të zhvendosej nga Hollywood në fazën e saj të ardhshme të jetës”, ka thënë një burim, shkruan Celebrity Insider.

Ndërsa, Hollywood Life ka shkruar se Angelina po tenton të gjejë kohë për vete dhe në kohën kur fëmijët kalojnë kohën me Brad organizon takime romantike me të dashurin e ri.

Be the first to comment

Leave a Reply