Berluscon e pëson keq, urgjentisht dërgohet në spital

Italian Premier Silvio Berlusconi attends a voting session at the Lower Chamber, Tuesday, Nov. 8, 2011. Premier Silvio Berlusconi won a much-watched vote Tuesday, but the result laid bare his lack of support in Parliament as financial pressure from the eurozone debt crisis pummeled Italy. (AP Photo/Andrew Medichini)

Ish- kryeministri i Italisë, Silvio Berlusconi është rrëzuar dhe ka përplasur kokën, pasi është penguar në një tapet brenda shtëpisë.

Fatmirësisht nuk ka pasur asgjë të rëndë, por duke pasur parasysh edhe moshën e 80-vjeçarit, Berluskoni është transferuar me urgjencë në Milano, në klinikën Madonnina, ku i janë bërë edhe tri qepje.

“Asgjë me rëndësi, gjëra pa zarar”, komentoi mjeku i tij, profesor Alberto Zangrillo.

Be the first to comment

Leave a Reply