Historia e pabesueshme e dashurisë se çiftit nga Prizreni (Video)

Elite Show, sot nisi me një rrëfim dashurie. Ata janë shumë të rinj, Esma është 17-vjeçare teksa Egzoni ka 19 vjet.

Gjithçka për ta ka nisur në lagje pasi që vetëm 10 shtëpi i ndajnë ata. Pas një viti që i kishte propozuar për të dalë, Esma kishte pranuar dhe tashmë historia e tyre e dashurisë shënon mbi 3 vjet.

Lidhja e tyre do kurorëzohet me fejesë në gusht e për këtë data ata janë surprizuar nga Elite Show.

Jo vetëm dhurata por edhe një aventurë përplot adrenalinë. Për çka bëhet fjalë mund ta kuptoni në videon e mëposhtme.

Be the first to comment

Leave a Reply