Kosova e Zvicra merren vesh për pensionet (Video)

Republika e Kosovës dhe Zvicra kanë arritur marrëveshje për pensionet e kosovarëve që kanë punuar në Zvicër, njofton Klan Kosova.

Marrëveshja do të gjejë zbatim pas disa muajsh.

Ministër i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Arban Abrashi, ka thënë se kjo marrëveshje do t’u parapri ujdive të tjera mes dy shteteve.

Be the first to comment

Leave a Reply