E pabesueshme, por e vërtetë: Johnny Depp vuan nga një sëmundje e pazakontë!

Johnny Depp ka nevojë të ketë një asistent kur shpenzon paratë e tij. Të paktën kështu ka sugjeruar gjykata e cila ka vërtetuar me anë të një raporti që nëse ndjek veprimet e aktorit në lidhje me paratë e dhëna, ai vuan nga çrregullimi i shpenzimeve të pamatura.

Depp as nuk e kupton dhe as nuk e di pse i bën këto shpenzime, ai thjesht i bën dhe nuk e kupton arsyen se pse ndaj dhe ka nevojë për ndihmën e ekspertëve në mënyrë që të mos shkatërrojë ekonominë e tij të ngritur deri më tani.

Ekspertët e Gjykatës kanë thënë gjithashtu se është pikërisht ky çrregullim një nga arsyet kryesore se pse Depp ka shfaqur shenja dhune edhe ndaj ish bashkëshortes së tij, Amber Heard./BS

Be the first to comment

Leave a Reply