Ky është personi që po e kërkon policia për vrasjen e Ermal Kamberaj (Dokument)

Policia e Kosovës ka identifikuar dhe tashmë ka shpërndarë tek të gjithë personeli i saj personin që ajo e konsideron të dyshuar për vrasjen e Ermal Kamberaj në një kafiteri të Mitrovicës të premten mbrëma, shkruan Gazeta Blic.

Gazeta Blic ka siguruar nga burimet e saj në Policinë e Kosovës, të dhënat për personin që po e përndjekë policia.

Fotografia më poshtë shpjegon të gjitha.

 

 

Ermal Kamberaj është vrarë mbrëmë në vendin e tij të punës në një kafiteri të Mitrovicës. Vrasja e tij ka shokuar qytetarët e Mitrovicës dhe më gjërë.

I ndjeri ështe varrosur sot dhe në ceremoninë e varrimit të tij kanë marrë pjesë mijëra qytetarë.

Në shenjë mospajtimi me vrasjen e mbrëmshme qytetarë të Mitrovicës të prirë nga shoqëria civile nesër kanë ftuar një marsh protestues.

Be the first to comment

Leave a Reply