Hahn flet për rënien e qeverisë në Kosovë

Komisioneri Evropian për Politikat e Fqinjësisë dhe Zgjerim, Johannes Hahn ka reaguar ndaj zhvillimeve të fundit në Kosovë, duke u deklaruar lidhur me votimin për mocionin e mosbesimit ndaj Qeverisë së Kosovës në Parlament, sot gjatë ditës.

“Më vjen keq për votën e mosbesimit të sotëm në Parlamentin e Kosovës. Liderët e politikës dhe institucionet nuk duhet të harrojnë sfidat e mëdha që Kosova do të përballet”, ka shkruar Hahn në Twitter.

Ai më pas ka treguar se cilat janë këto sfida të mëdha.

“Sundimi i ligjit, ekonomia, dialogu dhe liberalizimi i vizave duhet të vazhdojë për të mirën e qytetarëve”, ka shkruar ai.

Be the first to comment

Leave a Reply