Me këtë shaulinë vështirë të rrihet edhe Anthony Joshua (Video)

Murgu Shaolin” nuk lëvizë nga vendi pavarësisht goditjeve të njëpasnjëshme në kokë me grushte gjatë një rrahje në MMA
Luftëtari Yi Long është në ring kundër Brad Riddel nga Zelanda e re.

Long, qëndron pa lëvizur derisa kundërshtari i tij e godet në fytyrë, transmeton GazetaExpress.

Pas disa sekondave ku goditet me grushte Long kthehet dhe e godet Riddell.

Megjithatë në fund ka fituar Riddell me vendin unanim të gjyqtarëve, por ajo ka nuk është kuptuar është lufta e çuditshme e murgut Shaulin. /GazetaExpress/

Be the first to comment

Leave a Reply