U ‘shit’ PD-ja, arrin marrëveshje për koalicion parazgjedhor me një parti të madhe

Është arritur marrëveshja zgjedhore e koalicionit parazgjedhor mes Partisë Demokratike të Kosovës dhe Partisë së Drejtësisë, raporton NewBorn.

Pas disa takimeve mes zyrtarëve të kësaj partie është arritur kjo marrëveshje.

Këtë e ka konfirmuar zyrtari i lartë i kryesisë së PDK-së.

“Është arritur marrëveshja mes PDK-së dhe PD-së. Lista finale do të përpilohet me dialog dhe në dhjetëshen e parë do të jetë edhe njëri kandidat nga PD-ja” tha ky zyrtarë në kushte anonimiteti.

Be the first to comment

Leave a Reply