Vlora Dumoshi: Isa Mustafa, kryeministri më i suksesshëm pas luftës

Shefja e Stafit të Kryeministrit Isa Mustafa, Vlora Dumoshi ka çuar në hënë më lëvdata shefin e saj të Qeverisë e partisë, Isa Mustafa.

Ajo në Facebook ka shkruar se Mustafa është kryeministri më i suksesshëm pas luftës dhe lider i pakontestueshëm i LDK-së, shkruan Periskopi.

Statusi i saj i plotë:

kryetar i Prishtinës dy mandate, kryeministri më i suksesshëm pas luftës, lider i pakontestueshëm i Lidhjes Demokratike të Kosovës.

Akademik Isa Mustafa, njeriu me kredencialet më të larta në politikën kosovare sot, vazhdon të inspiroj duke krijuar precedentë të shkëlqyer në politikë, ashtu siç ka lënë mbresa të pashlyeshme të gjenerata të tëra të studentëve në Fakultetin Ekonomik.

Lidershipi është virtyt dhe cilësi e njerëzve të dijshëm e punëtorë.

Be the first to comment

Leave a Reply