28 subjekte politike dorëzojnë listat në KQZ

Vetëm 10 minuta para mbylljes së afatit ligjor të KQZ-së për pranim të listave me emra të kandidatëve për zgjedhjet e 11 qershorit, ende partitë dhe  koalicionet e mëdha nuk i kanë dorëzuar dokumentet në këtë institucion.

Valmir Elezi nga KQZ-ja deklaroi se deri më tash kanë pranuar  listat e 23 subjekteve politike, 3 koalicione, 18 parti dhe 2 iniciativa qytetare.

Ora 24:00 është afati i fundit.

Be the first to comment

Leave a Reply