Ja partitë e koalicionet për të cilat mund të votojnë kosovarët me 11 qershor

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se është përmbyllur afati për aplikim për certifikim të Subjekteve Politike që duan të marrin pjesë në Zgjedhjet e Parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës, që do të mbahen më 11 qershor 2017.

Sipas KQZ-së, list e subjekteve politike që aplikuan në këtë periudhë (11 maj – 19 maj) përbëhet prej 5 koalicioneve, 19 partive politike dhe  2 iniciativave qytetare.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply