Maturantja nga Prishtina pikturon shokët e shoqet e klasës në fustan (Foto)

Ardita Krasniqi, maturantja e në Shkollën e Mesme “28 Nëntori”-Prishtinë, drejtimi pikturë në mbrëmjen e maturës u dallua për fustanin e veçantë.

Në fustanin e saj ajo pikturoi portretet e shokëve e shoqeve të klasës, bashkë me kujdestaren e tyre.

“Ideja ka qenë e imja dhe e kujdestares Valbona Gashi dhe fustani është qepur nga Fitore Sallteku”, ka thënë Krasniqi për Gazeta e Re.

Ndryshe, shumë shkolla kanë mbajtur tashmë ndejën e mbrëmjes së maturës.

Be the first to comment

Leave a Reply