Lori dhe Vjollca Hoxha mbulohen në të zeza (Foto)

Në një mbrëmje të veçantë nënën e bijë kanë zgjedhur ngjurën e zezë, e cila i tregon moderne duke treguar dhe peshën e ndikimin e tyre.

Dy përfaqësueses e kompanisë mediatike Top Channel duken tmerrësisht të bukura me këtë sil veshje. SI gjtihmonë lori nuk zhgënjen me pamjen e saj. /Gazeta Express/

Be the first to comment

Leave a Reply