Përplasje e ashpër në KQZ (Video)

Në mbledhjen e sotme të  Komisionit Qendror Zgjedhor (KQZ), ka pasur një debat të ashpër në mes përfaqësuesit të Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, Adnan Rrustemi dhe atij të PDK-së, Blerim Gjoshi.

Rrustemi ka akuzuar Gjoshin për presion te sekretariati.

Po ashtu, Rrustemi ka thënë se PDK është krimi i organizuar në vend.

Ndërkaq, Gjoshi iu drejtuar duke i thënë se kjo është bërë në mënyrë të rregullave. Ishte kryetarja e KQZ –së.

Valdete Daka e cila ka kërkuar na të dy palët që të ndalojnë fjalosjen.

Për më shumë shikojeni videon:

Be the first to comment

Leave a Reply