Çantat e kuqe, stil i kësaj vere

Ngjyra e kuqe iu ngjanë shumë të gjithë aksesorëve e sidomos çantave të cilat janë të preferuarat e femrave.

Marka e çantave Chloe Faye bag, ka sjell dy modele interesante dhe shumë të përshtatshme për të gjitha moshat.

Me një llogo bronzi këto çanta kanë krijuar një imazh tërheqës për syrin e vajzave.

Shikoni këto dy modele çantash të mahnitshme:/BS

Image

Be the first to comment

Leave a Reply