Këmbësori nervozohet me shoferin që nuk ndalon në semafor, por e pëson keq (Foto/Video)

Një karma e menjëhershme mund të quhet kjo.

Një këmbësor agresiv shieht në kamerë ku ai i bërtet shoferit të një makinë, kinse ky nuk ndalon siç duhet në vijat që janë për këmbësorë.

Siç shihet në videon e mëposhte në një kryqëzim, një njeri heziton të ndalojë në semaforin i cili ishte gati të ndizej në të kuqen dhe aty pranë kalon një këmbësor i cili fillon ti bërtas shoferit.

Ai i drejton gishtin duke i lajmëruar se këtu janë vijat e këmbësorëve dhe ai duhet të ndalojë, por teksa po i drejtonte gishtin ai nuk po shikonte përpara, dhe pasi kalon në pjesën tjetër të rrugës, ai ndeshet me shtyllën ku ishin vendosur semaforat. /Lajmi.net/

 

Be the first to comment

Leave a Reply