Mani sjell “N’top formë”, një super projekt (Video)

Një këngë e bukur dhe mjaft ritmike sapo ka ardhur për të qenë një hit në stinën e verës. E kemi fjalën për këngëtarin e ri dhe shumë të talentuarf Mani, si cili ka ardhur me këngën dhe klipin “N’top formë” që po pritet shumë mirë që në ditët e para të publikimit.

Mani ka zgjedhur më të mirët për realizimin e kësaj kënge nga muzika që mban emrin e Florent Bushnjakut, me tekst nga Arsim Bunjaku e deri te klipi që është realizuar nga EMF Creative.BS

Be the first to comment

Leave a Reply