Hoxha: Rritja e Vetëvendosjes i detyroi që krizën e humbjes ta kompenzojnë me lidhje aleancash

Ylli Hoxha nga Lëvizja Vetëvendosje duke folur për koalicionet e partive të tjera, njërën e vlerësoi si koalicion të taborit pronto, e tjetrën siç tha ai, koalicion të dështimit, ndërkaq për Lëvizjen Vetëvendosje tha se është forca e cila po rritet dhe e premton ndryshimin.

Hoxha konsideroi se rritja dhe aktiviteti i Vetëvendosjes i ka detyruar partitë e tjera që siç tha ai, krizën e humbjes ta kompenzojnë me lidhje aleancash të cilat lidhen në mesnatë.

Be the first to comment

Leave a Reply