Mergim Mjeku sjell super projektin e verës 2017 (Video)

Ai është një artist që jo vetëm falë bashkëpunimeve por edhe këngëve që solli vetëm u mirëprit shumë mirë në tregun muzikor shqiptar.

Po flasim për këngëtarin Mërgim Mjeku ku ne mësojmë se ai tashmë ka realizuar projektin më të mirë të verës 2017, e për këtë flitet se klipin e ka realizuar në Gjermani me një produksion të njohur atje me emrin “Camera Cave”.

Do të jetë edhe nga zhanri shumë më ndryshe e shumë modern, e ku kënga është punuar në Prishtinëë nga Massive Production, e pas kësaj e para verës do të vijë edhe një këngë tjetër e bukur nga Mërgimi. Djaloshi me zërin e ëmbël tashmë ka edhe menaxherin e tij që është Jetmir Dautaj, ndërsa pritet që me këto projekt të ri të kthehet në këngëtarin më të dëgjuar dhe klipin më të mirë të verës që po troket.BS

Be the first to comment

Leave a Reply