Drejtoresha e Microsoft në Arabinë Saudite mund të bëjë gjithçka, përveç një gjëje

Deemah AlYahya është drejtoresha ekzekutive e Microsoft në Arabinë Saudite drejton të gjithë kompaninë por nuk mund të ngasë makinën për të shkuar në punë.

Ajo ka thënë që ka shumë gra ne role ekzekutive, ne qeveri, parlament, por prapë atyre iu duhet që një burrë i afërt me to t’i qojë në punë, transmeton arbresh.info.

Ajo është shprehur e bindur që edhe grave aty do t’u jepet kjo mundësi, por nuk e konsideron si gjë dhe aq të rëndësishme.

Po ashtu është bërë e ditur nga princi Faisal Bin Abdullah, pjesëtarë i familjes liderë dhe ish-ministër i edukimit, ka thënë që edhe kjo temë do t’i përkas të kaluarës sepse ligji që i lejon gratë të ngasin makinën do të hyje në fuqi se s’bënë./Arbresh.info/

Be the first to comment

Leave a Reply