Usher shpjegon pse nuk ishte në koncertin për viktimat e Mançesterit

Usher ishte në listën e interpretuesve për koncertin e përfitimeve “One Love Manchester”, por ai nuk ishte i pranishëm dhe tani po shpjegon mungesën e tij.

“Është kaq ndjenjë e mirë të shohim se koncerti i mbrëmshëm në Manchester tregoi se dashuria gjithmonë mbizotëron. Unë do të kisha dashur të isha aty, por ishte dita e parë e djalit tim në Camp Kudzu, një nga kampet e verës për fëmijët që jetojnë me diabet”, ka shkruar 38-vjeçari në llogarinë e tij në Instagram.

“Kjo ishte një ditë e rëndësishme për të dhe për veten si një baba krenar. Qëndroni të fortë në Mbrëtërinë e Bashkuar”, shtoi ai.

Koncerti ishte një sukses i madh dhe mblodhi miliona dollarë për viktimat e sulmit të Manchesterit dhe familjet e tyre./BS

Be the first to comment

Leave a Reply