Vetëvendosje “proteston” në Qendrën e Numërimit të votave

Vëzhguesit e Lëvizjes Vetëvendosje kanë reaguar kur në njërën nga tavolinat e Qendrës së Numërimit dhe Rezultateve në Fushë Kosovë, kanë parë që Prishtina është shkruajtur vetëm në gjuhën serbe.

Sipas burimeve brenda Qendrës, ata kanë kërkuar që Prishtina të shkruhet edhe në gjuhën shqipe. Krejt në fund, të njëjtit kanë shkruajtur atë detaj në gjuhën shqipe dhe kanë vendosur në tavolinë.

Be the first to comment

Leave a Reply