Ndryshimi i madh në futboll, jo më dy pjesë nga 45 minuta

Ndryshimet në lojën më të bukur në botë futbollin po ndodhin çdo vite.

Një ide e re është propozuar së fundmi sa i përket një ndeshje të futbollit.

Bordi i Asociacionit Ndërkombëtare të Futbollit i njohur shkurtimisht si IFAB, është duke menduar për ndryshimin e kohës në futboll.

IFAB mendon se nuk duhet të jenë dy pjesë nga 45 minuta në futboll.

Propozimi i ri është që një pjesë në futboll të jetë 30 minuta dhe ndeshja të përfundoj me 60 minuta.

Kjo ide është vetëm në fillim, ndërsa mbetet të shihet nëse do të bëhet realitet dhe një ndeshje të përfundojë pas 60 minutave lojë.

 (Kosova Sot)

Be the first to comment

Leave a Reply