Shikoni episodin e ri të “Egjelit”, nuk do t’i mbani të qeshurat (Video)

Pas pauzës dyjavëshe, Stupcat janë rikthyer me episodin e 10-të të “Egjelit”.

Likin e vizitojnë shoqja dhe shoku i tij, mirëpo mikpritja e Gjylës e Mixhës Shneq i tmerron ata.
Kurse Teta Gjyli për shkak të përkushtimit në punë zgjidhet punëtorja e vitit.

Shikoni episodin e plotë në kanalin zyrtar në GjirafaVideo

Videot zyrtare: https://stupcatvideo.gjirafa.com

Be the first to comment

Leave a Reply