Meda se Shpejti me super projekte të reja (Foto/Video)

Pas pak ditësh që u bë baba edhe i një djali, këngëtari i mirënjohur Meda paralajmëron projekte të reja.
Kengetari Mehdin Pergjegjaj se shpejti do t vijë me disa projkete verore nga produksioni gjigand “Emra Com“ Siq janë këngët “Shihem nihem” “Shans nuk ki” “Super balade” “çka me ba”  “Happy n’dashni”si dhe disa kengë tjera qe mbetet te shohim ne vijim ..

Ndryshe këngët e fundit të cilat i ka lansuar Meda janë “Moj esnafe”, “A u knaqe”, që erdhen premierë gjatë xhirmeve të Vitit të ri. Njofton Citymedia!

Be the first to comment

Leave a Reply