Jessica Alba ka ndërruar katër herë rrobat e saj brenda 12 orëve, secilën herë qantën në vlerë 2,345 dollarë.

Ju mund ta keni parë Chrissy Teigen ose Kim Kardashian duke veshur xhaketat e tyre me nënshkrimet e tyre kohët e fundit, por për fat një ylli i ri është duke mbajtur tredin gjallë, ajo është Jessica Alba.

Biznismenja dhe aktorja kishte veshur rroba të lirshme, duke dëshmuar kështu katër herë elgancën e saj në vetëm një ditë./BS

Image

Be the first to comment

Leave a Reply