Kim Kardashian: Isha në gjendje të keqe, nuk kisha ushtruar 3 muaj (Foto)

Kim Kardashian pohon se fotografitë e saj ‚të tmerrshme‘ janë realizuar nga paparacitë gjatë udhëtimit të saj të fundit në Meksikë dhe janë bërë me fotoshop.

Ylli 36 vjeqar tregon se ajo nuk kishte qenë në formën më të mirë dhe se nuk kishte ushtruar për 12 javë, kur është fotografuar.

Por ajo thotë se fotografitë janë ndryshuar dhe janë bërë me fotoshop për tu dukur edhe në gjendje më të keqe se që ishte./BS

Image

Be the first to comment

Leave a Reply