Vendet që nuk do të kenë rrymë

KEDS njofton se në disa vende të Kosovës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Ja cilat janë ato:

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 22.06.2017 në NS TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

 • LP 10 kV Shkabaj (15019002)   prej orës 12:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkabaj, Mazgit nje pjese, Obiliq nje pjese, Reforma dhe Al Petrol.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimin e rrjetit 10kV në fshatin Shkabaj –Obiliq.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 22.06.2017 në NS TS 35/10 kV Mazgit  do të ndërprehet:

 • LP 35 kV Koliq-Mazgit (140160)   prej orës 10:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Euro- Pllac, Apollonia-Llazarevë.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë në LP 35 kV.

2.

Më 22.06.2017 në NS TS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

 • LP 10 kV Plemetini (Kodi 15019003)   prej orës 10:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk dhe Milloshevë (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave në LP 10 kV.

3.

Më 22.06.2017 në NS TS 220/35/10(20)kV Podujeve do të ndërprehet:

 • LP 10 kV Fshatrat 2 (Kodi 14000010)   prej orës 10:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Podujeva pjesërisht dhe fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac, Popovë dhe Fabrika Maksiti Putz.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e ormanit në NS.

4.

Më 22.06.2017 në NS TS 220/35/10(20)kV Podujeve do të ndërprehet:

 • LP 10 kV Letanci (Kodi 14000012)   prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 14:00-17:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Obranq, Peran, Obranq 1, 2, 3, Bradash, Bajqin, Katunishte, Lepaj, Dobratin 1 dhe Ferma e Pulave Peran.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritje të shtyllave dhe përmasime në rrjet 10 dhe 0.4 kV për implemtimin e projekteve  Lot 8_2016.

5.

Më 22.06.2017 në NS TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

 • LP 35 kV Gurthyesi-Çikatovë  (Kodi 16022000)   prej orës 11:00 deri në orën 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gurthyesi-Çikatovë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i grupit matës.

Ferizaj

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 22.06.2017 në NS TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

 • LP 35 kV Lipjan   – Shtime (Kodi 410460 )   prej orës 9:30 deri në orën 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Davidovci, Rashinca Muzeqina, Vojnovci, Gjergjaj, një pjesë e Shtimes,Qesta Reqakut, Reqaku, Belinci, Caraleva, Topilla, Llanishta,  Devetaku, Grejqevci, Zborci, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje.

2

Më 22.06.2017 në NS TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

 • LP 10 kV Vëllezërit Gërvalla (Kodi 40000004 )   prej orës 10:00 deri në orën 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Vëllezërit Gërvalla, Magjistralja Prishtine-Shkup (pjesa prej urës deri te HIB Petroli), 28 Nëntori, Astrit Bytyqi, Haki Braha, Emin Duraku (një pjese), rruga e Talinovcit dhe Lagjja e Re.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, kyçje-shkyçje, revizion i kthinës etj.

3.

Më 22.06.2017 në NS TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

 • LP 10 kV Bechtel&Enka (Kodi 40044101 )   prej orës 12:00 deri në orën 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Bechtel&Enka.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, kyçje-shkyçje, revizion i kthinës etj.

4

Më 22.06.2017 në NS TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

 • LP 10 kV Drejtimi i Komogllavës (Kodi 40000009 )   prej orës 13:30 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë fshati Komogllavë.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, kyçje-shkyçje, revizion i kthinës etj.

Gjakovë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-1.

Më 22.06.2017 në NS TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

 • LP 10 KV Ratkoci (Kodi 82081006 )   prej orës 9:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gexhë, Radostë, Ratkoc, Xërxe (një pjesë), Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja e ndërprerjes: vendosja e shtyllave  te reja SH.B.te T.L per projektin “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2017.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 22.06.2017 në NS TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

 • LP 10 KV Ponosheci (Kodi 80080006 )   prej orës 10:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje.

2.

Më 22.06.2017 në NS TS 110/35/10 kV Rahoveci  do të ndërprehet:

 • LP 10 KV Opterusha (Kodi 82000010 )   prej orës 9:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca dhe Zoçishtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllës 12m në atë të drurit (në dalje të Rahovecit).

3.

Më 22.06.2017 në NS TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

 • LP 10 KV Banja (Kodi 82082008 )   prej orës 12:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.602 Gjergj Kastrioti – Skënderbeu, fshatrat: Banjë, Bellanicë dhe Gajrak.

Arsyeja e ndërprerjes: TS 1 Banja te Bazeni-revizion komplet i TS-it, pastrimi i TS-it; kontrollimi I vajit; ndërrimi i bazave të dëmtuara 10kV; kontrollimi i ndërprerësve TU; ndërrimi i përçuesve të dëmtuar.

4.

Më 22.06.2017 në NS TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

 • LP 10 KV Opterusha (Kodi 82000010 )   prej orës 13:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshatrat: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca, Zoçishtë. Arsyeja e ndërprerjes: Revizion

5.

Më 22.06.2017 në NS TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

 • LP 10 KV  Xerxa (Kodi 82081003  )   prej orës 10:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Xëxe – kryesisht konsumatorët komercial – biznese.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i përçuesve AL- Qe në LP.

Gjilani

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 22.06.2017 në NS TS 35/10 kV Novobërdë do të ndërprehet:

 • LP 10 KV .Slivoves (Kodi 60024003)   prej orës 11:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesi: fshatrat: Bostoni, Turiqevc, Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë dhe Gulmivodë.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe ndërrimi i shtyllave.

Mitrovicë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 22.06.2017 në NS TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

 • LP 10 kV Ekstra (Kodi 73000006)   prej orës 9:00 deri në orën 12:00  dhe 15:00-18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.

Arsyeja e ndërprerjes: ngritje te shtyllave dhe shtrirje të përçuesit.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 22.06.2017 në NS TS 35/10 kV Shupkovci do të ndërprehet:

 • LP 10 kV .Shala (Kodi 71074001)   prej orës 10:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

Pejë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 22.06.2017 në NS 110/10kV Llukë do të ndërprehet:

 • LP 10 KV .Juniku (Kodi 53000007)   prej orës 10:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Junik, Rastovicë, Lloqan, Dranoc, Sllupë, Pobërrgj, Voksh, Baballoq dhe Jasiq.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i linjës dhe ndërrimi i shtyllave TM.

2.

Më 22.06.2017 në NS TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

 • L.P 10 KV . Gllareva (Kodi 52000009)   prej orës 10:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Junik, Rastovicë, Lloqan, Dranoc, Sllupa, Pobërrgja, Vokshi, Baballoqi dhe Jasiqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Energizimi i trafostacionit të ri Rixheva-Morinët

Prizren

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 22.06.2017 në NS TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

 • LP 10 KV . Hoqa e qytetit (Kodi 30035005)   prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Zhur, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë; Afariste: Resturant “Kështjella”,”Pompa Benxines Zhuri”, Betonjera “Vëllezërit e Bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit”, Vlashnja “Fanaj Petroll”.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje.

2.

Më 22.06.2017 në NS TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

 • LP10 KV . Gjinovci (Kodi 32000003)   prej orës 14:00 deri në orën 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Topliqani, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca. bizneset:N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë dhe Selim Muharremi.

Arsyeja e ndërprerjes: shtrirja e përçuesit sipas projektit ,,Zgjerimi i rrjetitit 2017 ”  Lot 10.

Be the first to comment

Leave a Reply